Hakkımızda

One More International, klasik network marketing sistemlerini unutturacak benzersiz kazanç planıyla wellness sektöründe mesleki kariyer imkanı sunarken. %98 olumlu geri dönüş oranıyla ürün gamına olan güveni kanıtlayan ve bu sayede satış temsilcilerine ayrıcalıklı satış imkânı sunarak saha faaliyetlerine yüksek katkı sağlayan bir şirket konumundadır.

Misyonumuz

Müşterilerimize sağlıklı ve mutlu bir yaşam için kaliteli ürünler ve hizmetler sunarak, yaşamlarını olumlu yönde etkilemek ve onlara destek olmak.

Vizyonumuz

Sağlık Elçisi olarak, herkesin sağlıklı bir yaşam sürmesine ve kendini en iyi hissetmesine yardımcı olmak için sürekli olarak yenilikçi ve etkili çözümler sunmak. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, sağlık ve refah alanında öncü bir marka olmayı hedefliyoruz.

Sağlık Elçisi

Sağlık Elçisi, sağlıklı ve mutlu bir yaşam için sizlere destek sunmayı amaçlayan bir işletmedir. Amacımız, müşterilerimize kaliteli ürünler ve hizmetler sunarak yaşamlarını olumlu yönde etkilemektir.

Kaliteli Ürünler

Onemore Ağrı Bantları gibi ürünlerimizle, vücutta hissedilen ağrıları hafifletmek ve müşterilerimizin günlük yaşamlarını kolaylaştırmak için çalışıyoruz.

Yenilikçi

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için sürekli olarak kendimizi yeniliyor ve geliştiriyoruz. Sağlık Elçisi olarak, her bir müşterimizin sağlığı ve refahı için çalışmaya devam edeceğiz.

Güvenli Alışveriş

Sağlık Elçisi olarak güvenli alışverişe önem veriyoruz. Müşterilerimizin güvenli ve kaliteli alışveriş yapmaları için çabalıyoruz.

One more ailesi olarak sürdürülebilir eğitim odaklı çözümler sunmaya devam ediyoruz.

Öğren, öğret, öğretmeyi öğret.

Peki siz üzerinize düşeni yapmaya hazır mısınız?

Vakit kaybetmeden One More Üyelik formunu doldurun, sizde kazanmaya başlayın.

 

Open chat
Merhaba,
Ürünlerimize göz attınız mı?
Bilgi almak için arayınız.